Een plek om te leren,
met elkaar en van elkaar.

Leren is de kerntaak van een school. De school is een plek waar je leert. Je leert allerhande schoolse vaardigheden zoals lezen en rekenen. Op rkbs De regenboog leer je ook je talenten ontwikkelen. Dat doe je via de vakgebieden: Beeldende kunst; theater/dans; techniek en muziek.

Op rkbs De regenboog willen we ook leren met elkaar en van elkaar. We merken dat niet alleen de kinderen op onze school willen leren, maar dat er ook veel ouders, oma’s, tante’s en ooms, buurtbewoners, die ook de behoefte hebben om te leren.

Sommigen van hen hebben behoefte aan Nederlandse les, anderen vinden het fijn om te leren schilderen, weer anderen zouden graag met hun kind een instrument willen leren bespelen enzovoorts.

Rkbs De regenboog heeft al deze activiteiten gebundeld in Het Centrum voor leren. Via Het Centrum voor leren organiseert de school (soms met partners zoals Stichting Masterclass JongTalent, soms alleen) allerhande leeractiviteiten voor kinderen, hun ouders, buurtbewoners, personeel en soms een combinatie hiervan. Soms doen we dat onder schooltijd, veel vaker is dat na schooltijd.

Wilt u meer weten over Het Centrum voor leren? Heeft u leervragen? Neemt u dan gerust contact met ons op: info@regenboog.lucasonderwijs.nl

 

logo_cvl

 

Contact

Regenboog - Centrum voor Leren
Linnaeusstraat 12
2522GR Den Haag

info@regenboog.lucasonderwijs.nl
070-3905049